Avto Rajh – predstavitev novega Citroën Cactus

IMG_4218 Avto Rajh je dolgoletni zvesti podpornik projekta Vinska kraljica Slovenije, saj skrbi, da se kraljica varno in udobno pripelje v vse lepe kotičke naše vinorodne dežele! Vinska kraljica Slovenije v svojem mandatu prevozi približno 25.000 kilometrov in brez podpore g. Dušana Rajha ter celotne ekipe Avto Rajh, ki kraljici priskrbi kraljevsko kočijo, kraljevanje skoraj ne bi bilo mogoče! Vesela sem, da so letos kraljici zaupali odlično Ford Fiesto, s katero se odlično razumeva!

IMG_4250 Tokrat sem se v Mursko Soboto v salon Avto Rajh odpeljala na testiranje prav posebnega avtomobila. Med prvimi v Sloveniji sem lahko vozila Citroënovega posebneža Cactusa!  Avto Rajh namreč od začetka leta poleg avtomobilov znamke Ford prodaja tudi avtomobile znamke Citroën in tako svojo ponudbo širi ter kupcu omogoča še večjo izbiro!

IMG_4204 IMG_4211Citroën Cactus je res posebnež svoje vrste! S popolnoma novim pristopom v oblikovanju cilja na drznega kupca, ki se ne boji drugačnosti obenem pa še vseeno stavi na uporabnost in praktičnost. Vožnja je udobna, motor tih in varčen. Lepo urejena notranjost, kjer so uporabljeni kakovostni materiali, pa še se izpopolni kvaliteto vožnje v tem posebnežu, francoskega porekla. Cactus je pravi mali drzni meščan!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s