Drugi sejemski dan je bil živahen!

Nedelja na AGRI je bila zelo živahna! Kako le ne bi bila, saj je sejem obiskalo rekordno število obiskovalcev, ki jih je čakal pester program:  številne aktivnosti, delavnice, okrogle mize, srečanja, tekmovanja, druženja… To je bil tudi dan družinskega kmetovanja, dan gozdarjev in gozda, dan čebelarjev, dan podeželske mladine in dan kmetijske tehnike. Na AGRI se najde za vsakogar nekaj!

20140824_104807  20140824_111226 20140824_185839

Vinska kraljica Slovenije sem dan začela na razstavnem prostoru podjetja Avto Rajh, ki je na sejmu predstavljal vozila Ford in Citroën. Avto Rajh je tudi eden izmed najpomembnejših pokroviteljev Vinske kraljice Slovenije, saj ji zagotovi jeklenega konjička, s katerim se varno in udobno pripelje na vse konce naše lepe dežele. Z direktorjem g. Dušanom Rajhom sva se oglasila tudi na sejemskem radiu in pokramljala o kraljičinem avtomobilu Ford Fiesti, o sejemski ponudbi ter o posebnih ugodnostih, ki so jih deležni kupci pri Avto Rajh.

3.danPo prijetnem dopoldnevu v družbi Rajhove ekipe, sem se odpravila v Vinski hram, ki je pravzaprav tudi dom Vinske kraljice Slovenije na Pomurskem sejmu, saj ima kraljica tu tudi svoj prestol. V Vinskem hramu pa domujejo tudi vsa vina, ki so bila nagrajena z medaljami na letošnjem 40. ocenjevanju vin Vino Slovenija Gornja Radgona. Vsa vina lahko obiskovalci tudi poskusijo, medtem pa seveda poklepetajo z Vinsko kraljico Slovenije.

Na drugi sejemski dan smo imeli v Vinskem hramu res prijetno vzdušje, saj nas je obiskalo veliko število vinskih navdušencev, ki so želeli poskusiti nagrajena vina in poklepetati z Vinsko kraljico Slovenije!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s