Tretji dan na AGRI

Nov dan na 52. mednarodnem kmetijsko – živilskem sejmu sem Vinska kraljica Slovenije pričela z obiskom razstavnega prostora Avto Rajh ter obiskala še ostale zveste podpornike projekta Vinska kraljica Slovenije. Sprehodila sem se skozi sejmišče in se z veseljem ustavila pri razstavljavcih in ponudnikih ter se seznanila z njihovo ponudbo.  Seveda nisem pozabila na vinski del sejma in na vinarje ter kleti, ki so se na AGRI predstavili s svojimi vini in tako poskrbeli za res raznovrstno in raznoliko ponudbo sejma!

DSC_1536 ps10

Tudi na ponedeljkov sejemski dan je bilo na AGRI veliko videti, predvsem pa veliko početi, saj je poteklo veliko število posvetov, srečanj, ocenjevanj, demonstracij in okroglih miz. Zanimanje za kmetijstvo, predvsem pa za samooskrbo v Sloveniji v zadnjih letih narašča, na kar seveda kaže tudi veliko število obiskovalcev sejma in visoka udeležba na raznih delavnicah povezanih s samooskrbo.

ps15 ps12

V Vinskem hramu pa sem Vinska kraljica Slovenije spet sedla na svoj prestol ter se družila z vinskimi navdušenci ob kozarcu odličnega vina.

foto: Pomurski sejem 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s